FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

maandag 10 november 2008

Van der Sloot bedreigde Peter R. de Vries

Joran van der Sloot heeft gedreigd een Thaise huurmoordenaar op Peter R. de Vries af te sturen als de misdaadverslaggever niet ophoudt aandacht te besteden aan hem, of Van der Sloots vrienden of familie aanpakt. "Als het echt weer gelul is stuur ik iemand op hem af", schreef Van der Sloot deze week in een msn-bericht, zo bleek zondag in een uitzending van De Vries.

De Vries, die eerder uitspraken van Van der Sloot over de verdwenen Amerikaanse tiener Natalee Holloway met een verborgen camera vastlegde, heeft de afgelopen maanden ook geregistreerd hoe de 21-jarige Van der Sloot zich bezighoudt met voorbereidingen tot het verhandelen van Thaise vrouwen voor de Nederlandse seksmarkt.

Hij kwam de beoogde mensenhandel op het spoor via een beveiligingsmedewerker uit Zaandam, die afgelopen zomer met Van der Sloot in contact kwam via een pokersite. Die legde contact met De Vries, die in de maanden daarna vastlegde dat Van der Sloot meisjes liet zien, papieren in orde zei te maken, prijsafspraken maakte en een aanbetaling van duizend euro aannam.(nieuws.nl)

0 reacties :

Een reactie posten