FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

vrijdag 16 januari 2009

Klopjacht op ontsnapte verdachte

De man die verdacht wordt van een serie overvallen op woningen in de wijken Biesdonk en Wisselaar in Breda-Noord is ontsnapt. Een klopjacht, waarbij onder meer helikopters zijn ingezet, heeft tot op heden niets opgeleverd. De politie heeft zojuist bijgaande foto's van de verdachte vrij gegeven en zijn naam bekend gemaakt: Ayoub el Maleky.
De 19-jarige Ayoub El Maleky, bijgenaamd El Alibi, ontsnapte vanmorgen rond 0.00 uur tijdens een transport van het politiebureau naar het ziekenhuis.

Hij zou zijn pols gebroken of gekneusd hebben - letsel dat hij ongeveer 36 uur daarvoor zou hebben opgelopen bij zijn arrestatie in de Namenstraat - en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Omdat hij een kwetsuur had, was hij geboeid. Niet aan zijn polsen maar aan een riem.

Ook was er een stok in een broekspijp gestoken om te voorkomen dat hij zou ontsnappen. Maar bij het Amphia Ziekenhuis aan de Molengracht is hij er toch in geslaagd om zich te bevrijden. Toen de achterdeur van de transportauto geopend werd, nam hij de benen. (bndestem.nl)

0 reacties :

Een reactie posten