FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

woensdag 18 februari 2009

Bibliotheken in iTunes

Wie zijn muziek beheert met iTunes heeft al wel gemerkt dat je uitsluitend met één en dezelfde muziekbibliotheek kan werken. Maar er bestaat toch een mogelijkheid om er verschillende aan te maken.

De meeste gebruikers zullen aan een bibliotheek genoeg hebben, maar stel dat je er een wil maken voor een speciale gelegenheid, dat man- of vrouwlief zijn/haar muziek wil gescheiden houden van de jouwe, of dat je je collectie klassieke muziek niet bij je top40-hits wil stoppen.

Hou dan tijdens het opstarten van iTunes de SHIFT-toets ingedrukt, en je zal merken dat je niet het beginscherm van iTunes te zien krijgt, maar een keuzemenu met de opties AFSLUITEN, BIBLIOTHEEK KIEZEN en BIBLIOTHEEK AANMAKEN. Hier klik je uiteraard op BIBLIOTHEEK AANMAKEN, waarna je aan het samenstellen van je tweede bibliotheek kan beginnen.

iTunes start altijd op met de bibliotheek die laatst gebruikt werd. Wil je dus opnieuw van bibliotheek wisselen, dan moet je bij een herstart de SHIFT-toets nogmaals beroeren.(clickx.be)

0 reacties :

Een reactie posten