FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

dinsdag 17 maart 2009

Aanklagers jagen op auto's en tafelzilver Ruth Madoff

ING Groep 0.29% === AEX-index 2.28%
In een poging een deel van de verdwenen 65 miljard dollar van investeerders terug te vinden, jagen aanklagers nu op de bezittingen op naam van mevrouw Madoff.


Bernard Madoff, de grootste fraudeur uit de geschiedenis, heeft een deel van zijn bezittingen op naam van zijn vrouw gezet, zo werd al eerder bekend.

Nu hebben de aanklagers laten weten waar ze jacht op maken, schrijft de Financial Times. Het belangrijkste zijn de vier huizen van de familie. Een appartement op Manahattan, en vakantie huizen in Montau in de staat New York, Palm Beach in Floria en eentje in Frankrijk.
Gezamenlijk hebben de woningen een waarde van circa 22 miljoen dollar.

Auto's, een piano en bestek
Daarnaast azen ze op een bankrekening met 17 miljoen dollar op naam van mevrouw en obligaties ter waarde van 45 miljoen. Maar ook de 'kleine' dingen worden niet vergeten. Naast naar schatting 26 miljoen aan juwelen, zijn er twee Mercedessen, een BMW, een SUV van Volkswagen, een echte Steinway piano van 39 duizend dollar en het tafelzilver ter waarde van 65 duizend dollar.

Ook had de familie Madoff vier boten, waarvan er drie op naam van mevrouw staan. De waarde van de boten overtreft waarschijnlijk ook de 10 miljoen dollar.(z24.nl)

0 reacties :

Een reactie posten