FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

maandag 20 april 2009

Britain's Got Talent : Shaheen Jafargholi

Ruim 13,5 miljoen Britten (twee miljoen meer dan vorige week met de zingende huisvrouw Susan Boyle) zagen hoe Shaheen Jafargholi met de vertolking van Who’s Loving You van de Jackson 5 het publiek op de banken kreeg.

En dat terwijl het optreden niet vlekkeloos verliep. Zo bracht Shaheen eerst zijn lievelingsnummer Valerie van Amy Winehouse ten gehore. Dit tot groot ongenoegen van jurylid Simon Cowell, die de jongen vroeg zijn tweede keuze te zingen omdat hij het liedje niet bij de scholier vond passen. Toen hij vervolgens het nummer van Michael Jackson inzette, was de jury snel overtuigd...

Critici beweren dat het optreden doorgestoken kaart is. Dit omdat Jafargholi al jaren in een muscial vol liedjes van Michael Jackson speelt. Ook zou het wel heel toevallig zijn dat het bandje met het nummer direct klaarstond. Volgens het programma is het echter normaal dat mensen die auditie doen een tweede nummer achter de hand hebben. (telegraaf)
Filmpje: klik op afbeelding

Susan Boyle kennen we nu natuurlijk allemaal, hoe kan het ook anders, ze is al 30 miljoen keer bekeken via YouTube! Maar ken je ook haar nieuw opgedoken nummer ‘Cry me a river’ uit 1999 al (klik)? Speciaal voor jullie de meest recente afleveringen van Britains Got Talent 2009 op een rijtje! Zie hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5!

0 reacties :

Een reactie posten