FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

vrijdag 10 april 2009

Bureaublad in 3D

Een driedimensionaal bureaublad spreekt bij veel mensen tot de verbeelding, en het lijkt wel iets voor in films. Maar met Bumptop wordt het werkelijkheid, en kan iedereen zijn bureaublad omtoveren tot een virtuele ruimte.

Het bureaublad is bij de meeste computergebruikers een vergaarbak van allerlei bestanden, mappen en snelkoppelingen naar veelgebruikte programma’s. Met Bumptop giet je een 3D-sausje over dat bureaublad, waardoor je geen vlakke 2D-ruimte meer hebt, maar een ‘kamer’ met een vloer en 4 muren waar je dingen kan ophangen.

En dat is niet het enige dat Bumptop zo uniek maakt. Je kan de verschillende iconen op je bureaublad met een simpele sleepbeweging op elkaar stapelen in zogeheten ‘piles’, ze groter of kleiner maken, of ze aan de muren hangen. Het werken met het 3D-bureaublad van Bumptop is erg intuïtief, en je hebt het binnen de kortste keren in de vingers.
Je kan Bumptop helemaal naar wens instellen, en het uiterlijk van je driedimensionale ruimte aanpassen. De makkelijkste manier is om een van de bestaande thema’s uit te kiezen op de Bumptop-website (en vervolgens te installeren). Zo kan je van je bureaublad bijvoorbeeld een stijlvolle woonkamer, een kartonnen doos, een strand, of de binnenkant van een ruimteschip maken.(clickx.be)

0 reacties :

Een reactie posten