FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

maandag 13 april 2009

Frigide soepjurk blijkt nieuwe Paul Potts

Dikke lelijke Engelsen hebben talent
Even voorstellen: Susan Boyle. 47 lentes jong. 1 kloeke onderkin rijk. Vorige week nog een anonieme mollige wasmoeke uit Blackburn, NW Engeland. Sinds dit weekend de relevatie van Britains Got Talent en stijf bovenaan de Dumpert Toppers. Mejuffrouw Boyle - die en passant bekende nog nooit gezoend te hebben - deed de jury van BGT versteld staan met haar vertolking van I Dreamed a Dream uit de musical Les Miserables. Aangezien de ietwat sneue telefoonverkoper Paul Potts twee jaar geleden definitief doorbrak als tripple A operazanger
lijkt er een grote carriere voor Susan in het verschiet te liggen. Zangpuriteinen kunnen zeuren over vibrato in de comments. HIER het origineel.
En omdat we in een goede bui zijn nog een pica van jurymeisje Amanda Holden in haar blote bips.(geenstijl)

Update: di 14 apr 2009, 06:36
Zingende huisvrouw nu al miljoenenhit

Zingende huisvrouw Susan Boyle is een enorme hit op Youtube. Het filmpje waarin zij zowel jury als publiek van het programma Britain's Got Talent overdondert en ontroert is de afgelopen twee dagen al meer dan 2 miljoen keer bekeken.
De 47-jarige kerkwerkster en huisvrouw uit de Britse stad Blackburn werd zaterdag in één klap een fenomeen toen ze in het programma de show stal met haar vertolking van het nummer I Dreamed A Dream uit de musical Les Miserables. Dit was een enorme verrassing, gezien haar saaie verschijning en weinig flatteuze uiterlijk.

Boyle kreeg een staande ovatie toen de jury haar „de grootste verrassing ooit in het programma” noemde. De zondagskranten maakten zonder uitzondering melding van de spraakmakende ontdekking.

Zelf was de zangeres overigens niet gelukkig met haar optreden, bekende ze in The Mirror. „Ze zeggen dat je er dik uitziet op televisie: dat klopt”, luchtte Boyle exclusief haar hart. „Ik zag eruit als een garage.” Desondanks kreeg ze een staande ovatie in haar lokale kerk toen ze zondagochtend de Paasdienst bezocht.(telegraaf.nl)

0 reacties :

Een reactie posten