FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

zaterdag 16 mei 2009

Arrow Classic Rock in de verkoop

Arrow Classic Rock, Arrow Jazz FM en Caz staan nu officieel in de verkoop. De complete inboedel staat te koop bij veilingsite Daanveilingen, die alles aanbiedt namens de curator (Van Diepen Van der Kroef Advocaten). In de failliete boedel zit onder andere de studio-inventaris en de complete kantoorinventaris. Tot maandag 18 mei kan er worden geboden.

Tot de intellectuele eigendommen van de onderneming behoren: de contracten met Castor (kabel), KPN Broadcast (satelliet), contracten met kabelaars waaronder Ziggo en UPC, AM vergunning (deze zijn uiteraard alleen verkoopbaar en overdraagbaar na toestemming van derden), eveneens betreft het hier de handelsnamen Arrow Jazz en Arrow Rock. De activa van de onderneming bestaat uit de complete studio inventaris alsmede de complete kantoorinventaris.

Op 11 maart werden de zenders, Arrow Jazz FM en Arrow Classic Rock al van de FM gehaald wegens betalingsproblemen. Arrow Classic Rock op 828 AM is sinds 5 mei 2009 niet meer te ontvangen. De zenders Arrow Classic Rock, Arrow Jazz FM en Caz zijn op dit moment alleen nog via kabel en internet te ontvangen.

De bedrijven van Ad Ossendrijver raakten de laatste maanden steeds verder in het slop. De twee BV's Rokit B.V. en Crosspoints B.V. te s-Gravenhage (van Arrow Classic Rock en Arrow Jazz FM) zijn op 28 april 2009 failliet verklaard.[radio.nl]

0 reacties :

Een reactie posten