FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

zaterdag 9 mei 2009

RadioSure: Luister naar internetradio

RadioSure is een ideaal programma voor liefhebbers van internetradio. Het is fraai gebruiksvriendelijk programma met meer dan 12.000 voorgeprogrammeerde stations. Natuurlijk kun je zelf ook nieuwe en favoriete stations toevoegen met deze software die helemaal gericht is op het beluisteren van internetradio via je computer. Via automatische updates blijven de lijsten met stations altijd actueel.

RadioSure werkt op Windows XP en Vista. Er bestaat ook een kleine portable versie die je op een usb-stick kunt zetten, zodat je altijd je "digitale radio" bij je hebt, die je in iedere PC kunt prikken.

Het gratis programma ondersteunt vrijwel alle soorten online radiostations en audio-formaten. De zoekfuncties zijn krachtig, wat bij +12.000 stations natuurlijk geen overbodige luxe is. Het overschakelen van het ene radiostation naar de andere verloopt op een aangename manier door het toepassen van crossfades.
Het opnemen van radiostations is ook een mogelijkheid die RadioSure biedt. De verschillende liedjes kunnen in aparte bestanden worden bewaard. RadioSure kan zelfs meerdere radiostreams tegelijk opnemen.[fan.tv]

0 reacties :

Een reactie posten