FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

donderdag 28 mei 2009

Wat mag jij met je tankpas?

ING Groep 5.87% === AEX-index 1.25%
De meeste leaserijders kunnen overal tanken, maar bedrijven proberen voorzichtig meer restricties op te leggen. Alleen nog tanken bij Shell, of afzien van dure premiumbenzine en snelwegstations.
Vrij rijden in je leaseauto en tanken waar je wilt. Werknemers weten wat ze willen. Voor de baas ligt dat ingewikkelder. Een tevreden werknemer is één ding, vervolgens is er ook de brandstofrekening.

Beheerbedrijf LeasePlan adviseert ondernemingen inzake tankgedrag en ziet forse mogelijkheden tot besparen. "Brandstof maakt al gauw vijfentwintig procent van de totale autokosten uit," stelt directeur marketing Rob Keulemans. "Besparingen zijn vaak eenvoudig te realiseren. Zo is een kwart van de tankstations in Nederland inmiddels onbemand. Dat zijn duizend tankstations. Het is dus niet meer zo dat je ver moet omrijden om goedkoper te kunnen tanken."

Belonen, niet straffen
Branchegenoot Athlon Car Lease ziet hierbij het meest in het verleiden van leaserijders om goedkoper te tanken: "Daar hebben wij een speciaal programma voor dat belonen als uitgangspunt neemt, in plaats van straffen," geeft marketing manager Colin Ouwerling aan.[z24.nl]

0 reacties :

Een reactie posten