FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

dinsdag 9 juni 2009

Wallpaper Master

Dagelijkse metamorfose voor je bureaublad
Soms lijkt iedere dag op kantoor wel dezelfde. Elk beetje verandering is dan welkom. Wallpaper Master geeft alvast je bureaubladachtergrond dagelijks een grondige metamorfose.

Dit programma biedt tal van opties voor je bureaubladbehang. Het ververst de afbeelding om de zoveel minuten, of desgewenst iedere keer dat Windows opgestart wordt. Je kunt je eigen foto's indelen in categorieën. Wallpaper Master zal dan door deze bibliotheken grasduinen en de foto's vertonen in willekeurige volgorde of op basis van de lijsten.

Als je eigen archief niet volstaat, dan biedt ontwikkelaar James Garton nog een groot aantal wallpapers ter download aan.

Auto-analyse
Wallpaper Master biedt tal van weergavemogelijkheden. Je kunt zelf instellen hoe de wallpaper getoond moet worden: gestapeld, gecentreerd of uitgerekt over het hele scherm. Aan te raden is de functie waarbij de beelden automatisch worden aangepast aan het schermformaat. De optie Auto-Analyse zoekt er een mooie kleur voor de omringende achtergrond bij.[zdnet.nl]

0 reacties :

Een reactie posten