FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

donderdag 15 oktober 2009

Miljoenen geëist na overlijden deelnemer radiospelletje

ING Groep 0.56 % === AEX-index 0.09 %
De familie van Jennifer Stange, die in 2007 overleed aan een overdosis water na deelname een spelletje van een radiostation, heeft de radiozender en de eigenaar aangeklaagd wegens dood door schuld. Als het aan de advocaat van de familie ligt, zal de familie een schadevergoeding krijgen van tussen de $24 en 34 miljoen wegens emotionele en economische schade, zo meldt Radio-Online.

In januari 2007 deed de 28-jarige vrouw mee aan de actie Hold Your Wee for a Wii’ tijdens het programma ‘The Morning Rave’ van de radiozender 107.9 The End (KDND) in Sacramento. Hiermee maakten Strange en de andere kandidaten kans op een Nintendo Wii spelcomputer. De opdracht was simpel: zoveel mogelijk water drinken zonder naar het toilet te gaan. Degene die dit het langst vol wist te houden, won de spelcomputer.

Een paar uur later, na bijna 7 liter water gedronken te hebben, behoorde Strange uiteindelijk tot de laatste twee overgeblevenen. Maar omdat ze last kreeg van hoofdpijn, besloot ze akkoord te gaan met de tweede prijs: kaartjes voor het concert van Justin Timberlake. Helaas heeft ze nooit van deze prijs kunnen genieten, want enkele uren na afloop van de wedstrijd werd ze dood aangetroffen in haar huis. Uit sectie bleek dat ze was overleden aan een overdosis water.[radio.nl]

0 reacties :

Een reactie posten