FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

dinsdag 17 november 2009

Balkenende weinig kans volgens bookmakers

ING Groep 1.89 % === AEX-index 0.34 %
Hij wordt genoemd, maar volgens de bookmakers maakt de Nederlandse premier Jan Peter Balkenende weinig kans om president van Europa te worden

Op de site Ladbrokes.co.uk staat 'JP' op de tweede plek als het gaat om kanshebbers van het voorzitterschap van de Europese raad (premiers of presidenten van de verschillende EU-landen), het hoogste orgaan van de Europese Unie.

Van Rompuy
Dat lijkt een mooie plek, maar de odds zijn slecht. Wie 1 euro op Balkenende inzet, krijgt er vijf terug als hij het wordt. De Britse gokkers zijn ervan overtuigd dat de Belgische premier Herman van Rompuy de president wordt. Wie 1 euro op Van Rompuy inzet, kan slechts 1,57 euro terugverwachten.

Bezoekers van de Ierse goksite Paddy Power hebben nog minder fiducie dat Balkenende president van Europa wordt. Een euro op JP levert in theorie maar liefst 7 euro op. Dat is goed voor plek vier. Ook hier is de Belg de grote man.

The Times voor Balkenende
Is er nog hoop voor Balkenende? De Britse krant The Times vindt dat onze premier de baas moet worden. Of de steun van de krant helpt, weten we vrijdag 19 november. [z24.nl]

0 reacties :

Een reactie posten