FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

donderdag 10 december 2009

LeWeb in tekeningen

Dag 2 van LeWeb is al weer even onderweg en thuisblijvers moeten zeker de LiveStream volgen waarvan dit jaar de kwaliteit, dankzij Ustream, boven verwachting is. Wat we al eerder hebben aangegeven is LeWeb ook een netwerkevent. Door de aanwezigheid van zoveel bekenden, startups en bedrijven die al jaren gerelateerd zijn aan het event is LeWeb iets wat je bijna niet mag missen.

Dit jaar zijn er ook een record aantal (104) bloggers. LeWeb heeft speciaal voor deze groep van gepassioneerde schrijvers een feed (Official Blogger's blog) op de site van LeWeb geopend. Helaas kan de redelijk grote groep van Nederlandse bloggers hun postings niet kwijt in deze feed. "We are Dutch" en naast de Vlamingen die nog beter "Dutch" spreken begrijpt niemand onze taal.

Wij hebben met Esther Gons (@wilg) echter nog die andere taal in ons midden, de taal van het beeld. Esther doet voor de eerste keer met haar inmiddels zo bekende tekenstijl verslag van van LeWeb. Je kunt meer tekeningen vinden op DutchCowgirls, LeWeb, Readwriteweb en ook op een steeds grotere groep van weblogs. [dutchcowboys.nl]

0 reacties :

Een reactie posten