FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

dinsdag 8 december 2009

Opblaasbare behavullingen voor een mooi decolleté

Ik kan weleens jaloers worden op vrouwen die een mooie decolleté hebben. Niet dat ik klaag hoor, je kunt tenslotte niet alles hebben. Maar toch, het zou welkom geweest zijn en om nou kapitalen neer te leggen om de boel te vergroten daar pas ik voor. Toch lijkt er hoop voor mijn “probleem” en dat voor slechts 5,5 euro…..Een Britse grootwarenhuisketen bedacht de oplossing voor vrouwen die snel een meer indrukwekkende decolleté willen, opblaasbare behavullingen die je borsten één maat groter laten lijken. Klinkt dat goed?

De grootwarenhuisketen Debenhams verkoopt vanaf gisteren behavullingen die niet opgeblazen in een kleine handtas passen, zodat je ze altijd in geval van nood (?) kan bovenhalen. Ze hebben een knopje waarmee je ze door er in te knijpen kan vergroten met lucht. Je bepaalt zelf hoeveel je je borsten vergroot, de maximale capaciteit is één maat groter. Daarnaast zorgen de vullingen voor meer steun. Als ze hun diensten hebben bewezen kun je ze weer leeg laten lopen en in je handtas laten verdwijnen voor een volgend goed moment.
Volgens de fabrikanten maakt deze uitvinding plastische chirurgie overbodig en kun je de vullingen met elke welke beha combineren. [50plus.blog.nl]

0 reacties :

Een reactie posten