FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

maandag 25 januari 2010

Bij AH is Koeman nog gewoon trainer van AZ

Supermarktketen Albert Heijn is vandaag weer begonnen met het gratis weggeven van voetbalplaatjes bij de boodschappen. Vorig jaar was deze actie een grote rage en daarom geeft de grootgrutter dit jaar opnieuw vijf voetbalplaatjes van eredivisiespelers en -trainers bij elke tien euro aan boodschappen.

Jammer is dat Albert Heijn zo traag heeft gereageerd op de actuele ontwikkelingen. Zo is Dwight Lodeweges nog altijd de trainer van NEC, terwijl deze toch al in oktober 2009 opstapte bij de Nijmeegse ploeg om plaats te maken voor Wiljan Vloet. En bij AZ is Ronald Koeman nog altijd de hoofdtrainer, in plaats van Dick Advocaat.

Of dat kinderen zal weerhouden om weer in grote getalen naar AH te gaan, valt te betwijfelen. Vorig jaar was de actie zo populair dat sommige supermarkten zelfs dranghekken moesten plaatsen. Er kwamen zoveel kinderen om AH-klanten te vragen of ze de plaatjes mochten hebben, dat het soms voor overlast zorgde. De populaire plaatjes raakten een week voor het einde van de actie op. Her en der in het land waren er bovendien ruilmiddagen die door veel verzamelaars werden bezocht.

Nieuw dit jaar is het online verzamelalbum op ah.nl/voetbalplaatjes en de mogelijkheid via een speciale Hyves-tool plaatjes te ruilen met vrienden. Door het online verzamelalbum te koppelen aan Hyves kunnen de verzamelaars in één oogopslag zien met welke vrienden ze voetbalplaatjes kunnen ruilen.

De AH-actie met de voetbalplaatjes duurt tot en met 6 maart. [ad.nl]

0 reacties :

Een reactie posten