FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

vrijdag 30 april 2010

Zo loop je binnen op Koninginnedag

Koninginnedag hoeft niet alleen geld te kosten. Volgens een onderzoek van ING denken Nederlanders in totaal 250 miljoen euro te verdienen op vrijmarkten. Maar hoe kan je verdienen op 30 april?

ING Groep 0.55 % === AEX-index 0.73 %
Een op de vijf Nederlanders is van plan spullen te gaan verkopen op de vrijmarkt en ze verwachten dit jaar gemiddeld 86 euro per persoon te verdienen. Dat blijkt uit het jaarlijkse Koninginnedagonderzoek in opdracht van ING.

In totaal denken de verkopers 250 miljoen euro om te zetten.

Voor 'verdienideeën', bekijk de slideshow: Binnenlopen op 30 april.

Kinderverkopers
10 Procent van de 612 door ING ondervraagden zegt dat hun kinderen op de vrijmarkt geld willen verdienen. Uit het onderzoek blijkt ook dat driekwart van de Nederlanders Koninginnedag buitenshuis zal vieren en één op de drie, vooral jongeren, gaat in de nacht ervoor op stap.

Opruimen
De vrijmarkt is een goede aanleiding om de zolder flink op te ruimen. Economische motieven vormen niet de belangrijkste reden om spullen te verkopen, maar het verdienen van een extra zakcentje speelt wel mee. Vooral speelgoed, boeken en kleding worden verkocht in de kraam of op het kleed op straat.

Kleine aankopen
Nederlanders smijten niet met geld. Kopers denken ongeveer 20 euro uit te gaan geven. Eenzelfde bedrag gaat op aan eten en drinken. Driekwart van de Nederlanders, vooral de gezinnen met jonge kinderen, koopt wel eens iets op de vrijmarkt.

Een goede plek op de vrijmarkt is van belang. Van de verkopers staat 34 procent eerder op om een goede plaats te bemachtigen. [z24.nl]

0 reacties :

Een reactie posten