FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

vrijdag 9 april 2010

Zo trouwen voetbalmiljonairs

Wesley en Yolanthe gaven elkaar al het jawoord, maar het echte spektakel komt deze zomer. Daarom dook Z24 in de voetbalbruiloften. Wie spendeerden er miljoenen en welke spelers hielden het simpel?

ING Groep 1.59 % === AEX-index 1.42 %
Nog geen jaar nadat profvoetballer Wesley Sneijder en actrice/presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen zoenend in een parkeergarage werden vastgelegd door een bewakingscamera, traden de twee in het huwelijksbootje.

Woensdagavond 7 april trouwden Sneijder en Cabau van Kasbergen in het Amsterdamse Amstel hotel voor de wet, in een vrij bescheiden ceremonie waarbij alleen familie aanwezig was. Het stel benadrukt dan ook aan weekblad Story dat het hier slechts een administratieve handeling betrof. Het jawoord wordt pas gegeven op 17 juli.

Kasteel in Toscane
Dan gooit het stel alle remmen los en organiseert een enorme bruiloft in Toscane waarvan steeds meer details naar buiten komen. Zo hebben Sneijder en Cabau van Kasbergen een kasteel in Toscane afgehuurd, wordt Yolanthes jurk gemaakt door een bekende Italiaanse ontwerpster en vliegt het stel twaalf kappers in om alle gasten te stylen.

Maar Sneijder is niet de enige voetballer die zichzelf een luxe trouwerij gunt. Bekijk de slideshow Fantastische voetbalbruiloften. [z24.nl]

0 reacties :

Een reactie posten