FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

dinsdag 29 juni 2010

Nederland verliest WK-kwartfinale Brazilië

Het WK voetbal in 2010 breekt vele gokrecords. De omzet bedraagt alleen al in Engeland miljarden. En op wie zetten de Britten in na hun eigen uitschakeling? Oranje is zeker geen favoriet.

ING Groep 6.15 % === AEX-index 3.46 %
Er wordt volop gegokt op de uitslag van de wedstrijd Nederland-Brazilië. Veel kans maakt ons land volgens de gokkers niet. Bij de Britse goksite Ladbrokes.com krijg je als je een tientje inzet 43,30 pond indien Nederland wint en 19 pond als Brazilië wint.

Bij Unibet hebben de gokkers iets meer geloof in Oranje. Je krijgt voor jouw tientje 24,50 euro als Nederland wint en 15,50 euro indien Brazilië wint.

Sof voor Engelse gokkers
De uitschakeling van Engeland is een zegen voor gokkantoren in het land. Was Engeland wereldkampioen geworden, dan hadden ze tientallen miljoenen euro's moeten uitkeren. Veel Britten hadden ingezet op Engeland als de nieuwe wereldkampioen.

Had Engeland de titel gepakt dat had dat betekent dat de 'bookies' meer dan 80 miljoen euro hadden moeten uitkeren, schrijft The Wall Street Journal.

De bookmakers hebben een geweldig toernooi. De omzet is met zeker 30 procent gestegen ten opzichte van het Wereldkampioenschap in Duitsland in 2006. Verwacht wordt dat het WK in Zuid-Afrika het eerste sportevenement wordt waar de gokindustrie meer dan 2 miljard dollar omzet. [z24.nl]

0 reacties :

Een reactie posten