FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

zondag 5 december 2010

Cadeaus uitdelen

Sinterklaas en zwarte Piet lopen over de daken. Ze gaan door een schoorsteen naar beneden en komen in de huiskamer van een 70 jarige mevrouw terecht. Zwarte Piet vraagt aan Sinterklaas:
"Wat zullen we deze mevrouw geven?"
Waarop Sinterklaas antwoordt:
"Wel, we geven haar een lekkere warme wollen deken zodat zij deze koude barre winter wel weer doorkomt."
Zo gezegd zo gedaan en het tweetal gaat weer terug via de schoorsteen om hun reis verder voort te zetten over de daken.
Drie huizen verder gaan ze weer door de schoorsteen naar beneden en komen ze in een huiskamer terecht waar zich een vrouw van ongeveer 35 jaren bevindt die in een bikini voor de open haard zit. En weer vraagt zwarte Piet aan Sinterklaas wat ze deze mevrouw zullen schenken. Het antwoord van Sinterklaas luidt:
"Wel, deze geven wij een badjas. Mocht de open haard uitwaaien of raakt het hout op dan kan zij de badjas aantrekken en er weer warmpjes bij zitten." En weer ging het tweetal door de schoorsteen terug het dak op om de reis te vervolgen.

Vijf huizen verder gaan ze weer door de schoorsteen naar beneden en komen in een huiskamer waar een meisje van 18 jaar zichzelf zit te verwennen met een vibrator. Ook deze keer vraagt zwarte Piet aan Sinterklaas wat hij aan deze jongedame wil geven. Waarop Sinterklaas antwoordt:
"Als ik haar geef waar zij om vraagt, dan ben ik geen Sinterklaas meer........ Maar doe ik het niet dan kom ik nooit meer terug door de schoorsteen."

0 reacties :

Een reactie posten