FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

donderdag 16 juni 2011

Twitterdetwittwit

Een klasse apart: de website die je alleen maar mag bezoeken als je genoeg Twittervolgers hebt.De beste ideeën zijn vaak simpel. Neem het idee voor de meest exclusieve website van de wereld.

Die heet ook zo: TheWorldsMostExclusiveWebsite. Je mag er alleen naar binnen via je officiële Twitter-registratie. Elke stap dieper in de website - je moet langs (virtuele) dichte deuren - vereist een hoger aantal Twittervolgers.

Bij stap 2 heb je er 5.000 nodig. In totaal zijn er zeven deuren.

Bij de zesde deur heb je al een miljoen volgers nodig. Een bekende presentator van een talentenjacht in de VS, Ryan Seacrest van American Idol, is inmiddels de zesde deur gepasseerd. Maar verder kwam-ie niet, met z'n 4,7 miljoen Twittervolgers.

Zevende deur
Om langs de zevende deur te komen, moet je minimaal vijf miljoen Twittervolgers hebben. Niemand is daar nog geweest. Barack Obama, Justin Bieber en Lady Gaga zijn zo'n beetje de enige potentiële bezoekers. Wat ze daar te zoeken hebben, is overigens onduidelijk.

De grap is uiteraard dat iedere bezoeker een keertje afhaakt omdat-ie niet exclusief genoeg is. Je komt dan automatisch op de site van de Italiaanse restaurantketen Olive Garden. [Z24]

0 reacties :

Een reactie posten