FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

vrijdag 3 april 2009

Obama geeft waardeloze cadeaus

ING Groep 4.62% === AEX-index 0.56%
Een paar dvd'tjes uit de ramsj voor Gordon Brown, een iPodje voor koningin Elizabeth. Obama maakt geen goede sier met zijn budgetgeschenken.

Wat geef je het staatshoofd van het belangrijkste land ter wereld? In Londen wordt daar goed over nagedacht. Premier Gordon Brown gaf Barack Obama een houten penhouder vervaardigd uit het hout van een historisch Brits oorlogsschip.

Niet zomaar een bootje, maar het zusterschip van de HMS Resolute. Uit het hout van dat vaartuig werd in 1880 het presidentiële bureau in de Oval Office vervaardigd. Daarnaast ontving hij een zevendelige biografie van Winston Churchill.

Paar dvd'tjes
En wat kreeg Gordon Brown? Een collectie dvd's met oude films die voor een paar tientjes in de bakken van de platenzaak liggen, zo meldden diverse internationale media, waaronder de Britse krant The Times.

Queen Elizabeth II werd ook niet bepaald royaal bediend. Ze kreeg een verpersoonlijkte iPod van een paar honderd dollar, met liedjes en een filmpje over haar bezoek aan Amerika.

Kennelijk was de koningin beter op de hoogte van de zuinigheid van de president. Hij kreeg namelijk een signeerde foto van haarzelf. Wel weer in een zilveren lijstje natuurlijk. (z24.nl)

0 reacties :

Een reactie posten