FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

woensdag 1 april 2009

1 April

Opgelet, het is weer 1 april. Een dag dat het eigenlijk geen zin heeft om een krant te kopen of het nieuws op radio of TV te beluisteren. In elk geval is gezonde achterdocht op zijn plaats. Wat kan je geloven, en wat niet?

Verdachte meldingen: Blijdorp stapt over op vegetarische diervoedingm Scheveningen gaat het strand asfalteren (tegen de bedreiging van het water, bron TV West), Noordwijk en Noordwijkerhout gaan samen onder de efficiente naam Northgo (alweer TV West), Gordon begint een gay radiostation (bron: Telegraaf), Maarten Fontein begint bij AZ (AD en Telegraaf), Sp!ts Online wordt onderdeel van het Geen Stijl imperium. Actiegroep Vrije Honden gaat vanaf vandaag hondenpoep inzamelen om te gebruiken als zgn bruine stroom (blafdiesel). Op de nieuwe site uitdekast.nu wordt om 12 uur openbaar welke politiek leider homosexueel is. Kortom: wordt vervolgd.

Morgen zal ook echt blijken wat waar is en wat niet. Waar hebben we ons ten onrechte druk over gemaakt? Herinner me van “vroeger” dat ook het NOS journaal nog wel eens een grap bedacht. Als je je TV had ingepakt in aluminium folie kon hij niet gevonden worden door controleurs van het Kijk en Luistergeld. Dus wees gewaarschuwd als Marga van Praag vanavond door het beeld loopt!(robdewinter.nl)

1 reacties :

Anoniem zei

Nice blog, visit mine and comments please

Een reactie posten