FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

vrijdag 21 november 2008

Update in één keer al uw software

Uw softwarebibliotheek bij de tijd houden is een tijdrovende klus, tenzij u een van de gratis programma’s in deze special gebruikt.

Omdat steeds meer van uw favoriete programma’s contact zoeken met het internet is het installeren van de nieuwste versie niet alleen voordelig maar ook nodig voor de veiligheid van uw systeem.

Helaas slaagt geen enkel programma in deze special erin om feilloos uw software te herkennen en automatisch de juiste update te installeren zonder u verder lastig te vallen. Toch is het waardevol én tijdsbesparend om deze gratis applicaties het grootste gedeelte van uw startmenu te laten bijwerken.

Elke applicatie kiest haar eigen aanpak. Appsnap doet alles automatisch, maar heeft slechts een kleine programmadatabase. Secunia PSI beschikt over indrukwekkende kennis en schermt lastige updates af van beginnende gebruikers. Sumo laat u alles met de hand doen, waaronder het toevoegen van obscure software die het nadien in zijn controle opneemt. En Updatestar, ten slotte, benut de kennis van zijn gebruikers om zo exact mogelijk bij te werken.(zdnet.nl)

0 reacties :

Een reactie posten