FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

zondag 20 december 2009

Kerstspecial: Albums van 2009

De Muziekvragen.nl 2009 AlbumQuiz!
2009 loopt ten einde en het regent weer jaarlijsten. Muziekvragen.nl doet daaraan mee maar uiteraard niet zonder er een quizelement aan toe te voegen. Ik denk dat de bedoeling je duidelijk is: in de "kerstkaart" hiernaast is een groot aantal hoezen van albums uit het afgelopen jaar verwerkt. Hoeveel? Dat zeggen we liever niet. Aan jou de schone taak om de kluwen te ontwarren en te omschrijven welke albums je ziet. Geef artiest, naam het album EN de plek in de totaalafbeelding. Hierbij is het goed te weten dat je door te klikken op de afbeelding een grotere afbeelding kunt bekijken.

"Maar Muziekvragen, er zijn toch wel punten te verdienen?"
Jazeker, voor de vaste spelers telt deze gewoon mee voor het maandklassement. Je krijgt 1 punt voor elke 10 albums die je volledig benoemt. Degene met de meeste goede antwoorden krijgt ook nog eens een bonuspunt.

Je antwoorden stuur je in via een reactie, via de link hieronder. Deze quiz loopt twee weken, inzenden kan tot 2 januari, 8:30. Tot die tijd wordt je inzending uiteraard niet getoond. Als je in een reactie zet, hoeveel je er ontdekt hebt (dus alleen het getal), wordt die wel geplaatst.
Ken je mensen die deze quiz ook willen spelen? Zegt het vooral voort, per mail of via de bookmarks onderaan deze vraag. Help mee om Muziekvragen.nl nog groter te maken het komende jaar en stuur andere popliefhebbers deze kerstkaart!

De redactie van Muziekvragen grijpt deze gelegenheid aan om alle deelnemers van het afgelopen jaar te danken voor het spelen in het afgelopen jaar en ze een schitterende Kerst en natuurlijk een muziekvraag-rijk 2009 te wensen! [muziekvragen.nl]

0 reacties :

Een reactie posten