FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

dinsdag 16 oktober 2012

Verwijder je slechte virusscanner grondig

Een antivirusprogramma beschermt je tegen pc-onheil. En een antispywarepakket verwijdert ongewenste programma’s van je pc. Maar die securityprogramma’s zelf verwijderen, dat is meestal niet zo eenvoudig. Net als je stroomleverancier of een internetprovider kan een antiviruspakket teleurstellen. En helaas kan het overstappen naar een nieuw programma soms net zo veel problemen geven als het veranderen van leverancier.

Vaak laten beveiligingsprogramma’s een hoop bestanden en registersleutels achter op je pc. Als je ze al kán verwijderen, want ook dat is vaak geen eenvoudige klus. Appremover verwijdert securitysoftware zoals het wél moet: gegarandeerd worden alle programmabestanden vakkundig van je pc gesmeten. Appremover kan zo ongeveer alle virusscanners verwijderen, en ook de meest gebruikte antispywareprogramma’s.

Het programma gebruiken is erg eenvoudig. Laat Appremover even scannen, selecteer het programma waar je van af wil in een lijst, klik op Volgende en je bent van de weerbarstige pc-beschermheer verlost.

Daarna kan je probleemloos een nieuwe beveiligingstool installeren, zonder mogelijke conflicten met overgebleven bestanden.[zdnet]

0 reacties :

Een reactie posten