FOKSUK
WEER
CHESS
PUZZLE
GAMES

zaterdag 9 februari 2013

Voor bruiloften en partijen

Soundhound of Shazam zijn handig om snel een artiest of songtitel op te zoeken. Maar als je de songteksten nodig hebt, moet je bij musiXmatch zijn. MusiXmatch belooft over de grootste en meest complete catalogus met gesynchroniseerde liedjesteksten te beschikken. De dienst heeft contracten met bijna alle grote muziekleveranciers, zodat je zeker de tekst vindt die je zoekt.

Je kan net als bij Shazam en Soundhound de app laten luisteren naar een liedje dat in de omgeving aan het spelen is, of je kan zelf een stukje tekst of een titel intypen. MusiXmatch zal vervolgens de bijhorende songtekst voor jou van het internet plukken.

Naast een app om liedjesteksten te ontdekken, is musiXmatch ook een muziekspeler. De app heeft toegang tot de muziekbibliotheek op je telefoon, en uiteraard zullen je nummers ook telkens van de juiste songtekst voorzien worden.

Je kan musiXmatch gratis downloaden uit de Apple App Store (iOS), de Google Play Store (Android), of de Windows Marketplace (Windows Phone). [zdnet]

0 reacties :

Een reactie posten